极乐 - 分享音乐

热搜: 活动 交友 discuz
楼主: kelland

暂别了

re:加油!你一定会战胜病魔的!保持好的心态!

re:祝你早日康复,心态很重要,我们会为你加油...

re:怎么会这样? 意外。。。曾经在MSN...

re:暂别?只是暂别?对吧?现实世界没有天...

暂别?只是暂别?对吧?
现实世界没有天堂,而这里http://club.xialala.com/就是我们的天堂!
我们等你............

re:积极配合医生的治疗,听着温暖的音乐等待你...

re:I asked God to take...

I asked God to take away my pride, and God said, “No.” He said it was not for him to take away but for me to give up.
我请求上帝拿去我的骄傲, 而上帝说: “不可”. 又说他那并不是由他拿走, 应该由我放弃.

I asked God to grant me patience, and God said, “No.” He said patience is a by-product of tribulation. It isn’t grated, it’s earned.
我请求上帝赐予我忍耐的心,而上帝说: “不可”.又说忍耐心不过是试探的副产品, 不能赐予, 只能赚取。

I asked God to spare me pain, and God said, “No.” He said suffering draws you apart from worldly cares, and brings you closer to me.
我请求上帝让我免除苦难, 而上帝说: “不可”.又说忍受痛苦可以教你摆脱人世间的牵挂,并且教你与与我更亲近。

I asked God to give me happiness, and God said, “No.” He said he gives blessings, and happiness is up to me.
我请求上帝赐给我快乐, 而上帝说: “不可”.又说我赐给你恩典,祝福,而快乐要看你自己。

I asked God to help me love others, as much as he loves me, and God said, “Ah, finally, you have the idea。”
我请求上帝帮我去爱他人, 就像他爱我那么多然后上帝说:“啊, 你总算明白这道理啦。”

答应我们早点回来[em14]

等你[em14]

送你一首你一定很熟悉的歌[em14]
http://www.hongyupo.com/UploadFile/2005-12/2005121521555746.mp3

re:有时也会想,人,到底是太简单,还是太复杂...

re:朋友,祝福你能早日康复~!!! 极品的...

re:[COLOR=blue]感谢你的音乐.....

感谢你的音乐..

相信你自己,你会成功的..

世界上还有很多旋律等着你听聆听..

Come Back ,..

早日康复.. !

re:非常感谢你的歌也非常希望...